Met een planten bak wordt je balkon net een tuin

Plantenbakken heb je in allerlei verschillende vormen en maten, zo kun je er voor kiezen je balkon compleet om te toveren tot een wildernis aan planten of juist hier en daar een leuke plant in een planten bak neer te zetten. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en materialen zoals hout, polymeerbeton, polyester of cortenstaal wat weer eens iets anders is dan een goedkope witte plastic bak. Zo staan niet alleen je planten in de schijnwerpers maar mogen de bakken ook gezien worden! Juist de samenwerking tussen planten bak en plant maakt jouw balkon tot een piepklein paradijsje.

Ook een goedkope plantenbak is prachtig

Planten zijn vaak niet heel goedkoop en je wilt het liefst de mooiste planten uit kunnen kiezen. Daarom bespaar je graag een beetje op de planten bak. Kies dan voor een goedkope plantenbak die er wel mooi uitziet. Tegenwoordig zijn ook de goedkopere planten bakken een stuk mooier om te zien, zo zien jouw planten er in een goedkope plantenbak er nog steeds netjes en verzorgd uit. En daar gaat het natuurlijk om, je plantjes!

Plantjes maken alles levendig

Op je balkon of in een kleine tuin kan je gemakkelijk een hoop planten kwijt. Je kan zelfs een moestuintje maken als je wilt. Er zijn namelijk moestuin bakken te koop die je ook op je balkon kwijt kan of in je tuin als je daar weinig ruimte hebt. Planten met mooie bloemen er in of planten die in de winter groen blijven maken jouw balkon of tuin een stuk mooier en gezelliger. Hang wat plantjes aan het plafond zodat je het gevoel krijgt in een groene oase te zitten. Wanneer jij nu naar buiten kijkt zie je een prachtig stukje natuur op jouw eigen balkon. 

De natuur is mooier dan tegels

Tegels heb je natuurlijk helemaal niets aan, je hebt genoeg aan wandelpaden door je tuin heen. Veel planten in je tuin zorgen voor het afkoelen van de aarde en ze zorgen er ook nog eens voor dat dieren en insecten een onderkomen krijgen. Bijen en vlinders vliegen vrolijk in het rond opzoek naar nectar en andere dieren schuilen in jouw prachtige tuin onder en in de planten. Wil je graag planten maar heb je ze liever in mooie plantenbakken staan of heb je geen tuin maar alleen een balkon en wil je wel heel graag planten neer zetten, dan shop je je planten bak natuurlijk online! Alle buren zullen voortaan jaloers op je zijn. 

Geef een antwoord