Auto huren Rotterdam regel je in een paar swipes

Een auto huren Rotterdam is heel gemakkelijk te regelen. Je kunt een auto huren particulier of zakelijk. Gewoon door de handige Greenwheels app te downloaden. In die app hoef je maar een paar gegevens in te vullen voor je een auto huren Rotterdam kunt regelen. De enige harde eis is een geldig rijbewijs. Met de app van Greenwheels kun je in heel Nederland een auto huren. Als particulier maar ook als zakelijke rijder. Zo kun je lekker een dagje weg of naar een zakelijke afspraak. Dat is een goede oplossing die ook nog eens gemakkelijk te regelen is. Een auto huren Rotterdam is extra handig. Er staan meer dan 215 deelauto's van Greenwheels in Rotterdam. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt.

Een auto huren Rotterdam, gewoon met de app

Heb je eenmaal de app gedownload? Dan ligt de wereld aan je voeten. Je kunt dan alle kanten op. Een auto huren Rotterdam geeft je de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt. Je kunt een auto huren Rotterdam voor een verhuizing, dan huur je natuurlijk een busje, maar ook om gewoon lekker een dagje te gaan touren. Het maakt Greenwheels niet uit wat je doet met de auto, als je deze op de afgesproken tijd maar weer aflevert. Ook word je geacht even te tanken als de tank nog minder dan een kwart vol is. De tankpas vind je gewoon in de auto.

Hoe werkt het huren van een auto?

Je reserveert de auto via de app. Op de afgesproken datum en tijd kun je dan de door jou gereserveerde auto openen met de app. Je stapt in en haalt vervolgens de boardcomputer uit het dashboardkastje. In deze boardcomputer vind je de autosleutel. Deze heb je nodig om de auto te kunnen starten en om op weg te kunenn gaan. Zo gemakkelijk is het!

Op welke kosten moet ik rekenen?

Je kunt een abonnement afsluiten om nog goedkoper een auto te kunnen huren via Greenwheels. Maar dat is niet strikt noodzakelijk. Je kunt een auto huren Rotterdam voor een vast prijs per kilometer en een vaste prijs per uur. Er zijn geen aanvullende kosten, alles is inbegrepen bij deze prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het regelen van een verzekering, het betalen van de wegenbelasting en het onderhoud. Je betaalt alleen voor de tijd en de kilometers die je maakt. Geen onverwachte kosten!

Geef een reactie