Efficiënter en gemakkelijker werken in het magazijn!

Wanneer je werkzaam bent in het magazijn of eigenaar bent van een (online) onderneming, beschik je hoogstwaarschijnlijk ook over een magazijn waar je de voorraad bewaart. In het magazijn staat de overvoorraad en de nieuwe voorraad voor in de winkel, maar verzamel je hier ook het afval en andere producten. 

In het magazijn is het van belang dat je efficiënt te werk gaat. Zo kun je de producten los opstapelen, maar is het eerder aan te raden om één productgroep te verzamelen, netjes op te stapelen in een pallet en deze zo weg te zetten in het magazijn. 

Wanneer je de producten wilt gaan aanvullen in de winkel of nodig hebt voor het versturen van online bestellingen, is het aan te raden om productgroepen te verzamelen op zogeheten rolcontainers. Zo werk je efficiënt, houdt je het overzicht en zorg je dat jij en je werknemers onverstoord hun werk kunnen doen. In dit blog vertellen we je er meer over!

Maak gebruik van rolcontainers

Wanneer je nu werkzaam bent in het magazijn of eigenaar bent van een (online) winkel en hier een magazijn gebruikt, is het aan te raden om gebruik te maken van rolcontainers. Alle grote dozen met voorraad kun je gemakkelijk plaatsen op pallets, maar is het aan te raden om een rolcontainer te gebruiken om losse dozen te stapelen en deze vervolgens te verzenden of aan te vullen in de winkel. 

Met het gebruik van de rolcontainers wordt het vervoeren en opslaan van goederen een stuk gemakkelijker, en zijn er ook nog eens diverse rolcontainers te verkrijgen, ieder geschikt voor andere werkzaamheden. Zo zijn er de rolcontainers voor supermarkten, rolcontainer som gemakkelijk orders te kunnen picken, anti-diefstal rolcontainers, isotherm containers voor de horeca en is er zo voor iedere toepassing wel een juiste rolcontainer te vinden!

De geschikte magazijnwagens voor op de werkvloer!

Naast rolcontainers die het vervoeren en opslaan van goederen gemakkelijker maken, mogen magazijnwagens ook niet ontbreken in het magazijn. Er zijn verschillende magazijnwagens te vinden die ieder zijn voordelen biedt voor jouw organisatie. Zo kun je kiezen voor een steekwagen, palletwagen, heftafel en nog veel meer! Dit alles zorgt ervoor dat de goederen gemakkelijk verplaatst zullen worden, zodat je efficiënt zal verplaatsen en op een verantwoorde wijze te werk kunt gaan!

Het is voor ondernemers verstandig om te kijken waar jij en de collega's die in het magazijn werken nu behoefte aan hebben, om vervolgens de juiste aankopen te doen op het gebied van magazijnwagens. Kies voor efficiëntie, waarna je zorgvuldig te werk kunt gaan in het magazijn!

Geef een antwoord