Het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje!

Tegenwoordig beschikken we allemaal over een mobiele telefoon. Waar we vroeger alleen de beschikking hadden over een kleine telefoon waar we we mee konden bellen, sms’en en wat foto’s konden maken van slechte kwaliteit, zijn de mobiele telefoons van tegenwoordig kleine computers die alles bij kunnen houden en is social media razend populair. We kijken daarom ook steeds vaker en langer op onze telefoon en is deze erg belabyrij, waardoor het aan te raden is om de mobiele telefoon op een juiste manier te beschermen.

Nu zijn er verschillende glasplaatjes te koop die je als beschermlaag kunt plakken op je beeldscherm, maar is het ook aan te raden om gebruik te maken van een kwalitatief telefoonhoesje. Een telefoonhoesje vangt de eerste klappen op bij valschade en beperkt deze de schade, maar is het wel belangrijk dat je er een uitkiest van hoogwaardige kwaliteit. In dit blog vertellen we je hier meer over!

Kwalitatieve telefoonhoesjes

Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van een kwalitatief telefoonhoesje. Een telefoonhoesje beschermt je telefoon tegen valschade. Barsten, krassen, vallen en stoten, het kan allemaal gebeuren met je telefoon. Een reparatie is erg duur, dus kun je de schade beter voorkomen! 

Een telefoonhoesje is er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Waar je met het ene telefoonhoesje ook pasjes kwijt kunt, zorgt een ander telefoonhoesje juist over de juiste bescherming en beschermt deze je telefoon met het gebruik van zogeheten bumpers. Verder zijn de telefoonhoesjes in allerlei soorten kleuren te verkrijgen en kun je zelfs een eigen telefoonhoesje ontwerpen!

Zelf een telefoonhoesje ontwerpen bij case 24

Bij de aanschaf van een telefoonhoesje kun je ervoor kiezen om een standaard hoesje aan te schaffen, maar is het bij case 24 ook mogelijk om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Op de website van case 24 zijn er verschillende mogelijkheden te vinden voor een ontwerp en kun je gemakkelijk een foto of ander gewenst design uploaden. Vervolgens kun je het concept bekijken, het telefoonhoesje kunt laten ontwerpen en zul je jouw unieke hoesje snel in huis hebben. Vanaf €14,95 is het mogelijk om voor jezelf een uniek fotohoesje te laten ontwerpen en is hier erg veel mogelijk. Wanneer je de bestelling vóór 16:00 plaatst, zal case 24 nog dezelfde dag je telefoonhoesje verzenden en kun je deze de volgende dag al in huis verwachten. Je beschermt je telefoon voor de verschillende soorten schade zoals valschade, voorkomt barsten, krassen en beschik je ook nog eens over een uniek design!

Geef een antwoord